T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / DELİCE - Çerikli Şehit Köksal Kuzeytepe Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çerikli Şehit Köksal Kuzeytepe Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
ÇERİKLİ BELDESİ SAKARYA MAH. HANIMELİ CAD. ÇERIKLI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 2 DELİCE / KIRIKKALE
Vizyon
Takım ruhu içerisinde, mezunlarımız, öğrenci, veli, çevre, çalışanlar, öğretmenler ve okul yönetimi olarak hep birlikte çalışarak, tüm kararlarımızı akıl, vicdan, irade içerisinde alarak, liseden sonraki hayata geçişte tercih edilen, sosyal etkinliklerin eğitimde en üst düzeyde kullanıldığı, Türkiye’yi demokratik, çağdaş uygarlığa yükseltecek olan, yeni nesli eğiten, onlara eğitim ve öğretimle ilgili her türlü desteği sağlayan bir bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir yüksek öğretim kurumuna giren, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişmelere açık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda onun ilke ve inkılâplarına bağlı; milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, yaşayan ve yaşatan, ailesini, milletini vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan; kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat nesiller yetiştirmek.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Sabah-Öğlen
kalorifer
günlük minübüs vardır.
öğrenciler ve öğretmenler için il ve ilçeden servis vardır.
ilçeye 5 km ile 55 km mesafededir
Sakarya Mah. Osman Durmuş Cad No 21/a Çerikli